Ennakkoäänestys alkaa!

Oletko jo testannut vaalikoneella suosikki kuntavaaliehdokastasi Turussa. Olen itse täyttänyt niin Helsingin Sanomien kuin YLE:n sekä Turun Sanomien vaalikoneet. Lisäksi olen mukana toki Nuorisoliitto Allianssin vaalikoneessa ja sitoutunut SETA:n kuntavaaliteemoihin.

Vaali”mainokset” ovat vallanneet Turunkin eri alueet ja kävinkin niitä ihastelemassa. Olen ainoa Avoimen Puolueen ehdokas Turussa, joten olen päässyt komeilemaan ainoana vaalimainoksessa.

Monesti kuulee sanahelinää, jossa kerrotaan kuinka muuttaa asioita. En lupaa muuttaa asioita, mutta lupaan yrittää muuttaa niitä mahdollisimman paljon ja saada Turun asukkaiden ääni oikeasti kuulumaan.

Näen, että koska olen muuttanut Turkuun vasta hiljattain paluumuuttajana, on minulla erilainen näkökanta asioihin kuin pitkään Turussa asuneilla. Katson asioita eri kantilta.

Ensimmäisen vaalitaulun satuin näkemään kun palasin viikottaisilta ostoksiltani Varissuon kaupalta. Pääskyvuoren kohdalla se komeili, enkä voinut olla ottamatta kuvia.

Jos haluat paluumuuttajan ja uusturkulaisen näkökantaa asioihin ja oikeaa muutosta, muista äänestää minua numerolla 243 Turussa.

kuntavaaliehdokas Johanna Ahonen 243 Turku

Jaa Artikkeli somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest