Turussa numerolla 243

Vaalinumerot on nyt arvottu. Itselleni osui numero 243. Olen ainut Avoimen puolueen ehdokas Turussa. Avoin Puolue oli minulle luonnollinen valinta.

Avoimen puolueen arvoissa eniten minua lähellä olivat kannabiksen laillistaminen ja siihen liittyvä keskustelu. Aiheesta on turha vaieta tai antaa mielipiteitä, jos siitä ei ole oikeaa sanottavaa vaan ainoastaan ”asiantuntijoiden” kommentteja. Nuorten ja lasten hyvinvointi on omankin lapseni vuoksi tärkeä aihe. Nuoret mielenterveyspalvelut ovat Turussa ruuhkautuneet ja odotusajat ovat liian pitkiä. Yrittäjille ja varsinkin uusille yrittäjille tulee taata helpommat aloitusmahdollisuudet. Popup-tilat tulee olla helposti vuokrattavissa.

Nämä ja moni muu asia on lähellä sydäntäni.

Tulette näkemään siis Turun vaalimainoksia, joissa Avoimen Puolueen ainoana ehdokkaana Turussa olen minä. Jos äänestätte minua niin voitte olla varma, että saatte äänenne kuulumaan minun kauttani. Kysy, laita viestiä, kommentoi niin minä vastaan!

Johanna Ahonen 243 Turku kuntavaalit ehdokas

Jaa Artikkeli somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest